Mental

Mental is de tweede Escape Room van Red Games Anna Paulowna en is spannender, enger en mysterieuzer dan zijn voorganger! Durf jij het het aan?

M’n gevoel zegt dat er iets niet klopt. Het is al te lang geleden dat ik wat van ze heb gehoord. Ik weet dat ze in gevaarlijke omstandigheden actief zijn, maar ik had toch al allang een update moeten ontvangen. Er zal toch niets aan de hand zijn met ze…..?

Mental is het project waarmee mijn 5 collega doctoren bezig zijn. Het is een geheim project van de overheid, omdat de buitenwereld nog niet klaar is voor de dubieuze behandelmethode die we hanteren. Zelfs binnen onze organisatie leidt het wel eens tot onenigheden. Maar soms kan het gewoon niet anders..

Voor het project Mental komen namelijk alleen de ergste psychisch beschadigde personen in aanmerking, die nergens anders geholpen kunnen worden. Natuurlijk heeft iedereen zijn verhaal, maar sommige zijn gewoon niet met de standaard procedures te behandelen. Als ik de verhalen moet geloven, kan het er erg heftig aan toe gaan in de kamers van de patiënten, tot bloedens aan toe… Daarom dat ik me ook zo zorgen maak.

Kunnen jullie mij helpen te achterhalen wat er met mijn collega’s aan de hand is?

RESERVEER NU

Foto's:

  • mental2
  • mental3
  • mental4
  • mental5

 

 Let op! Prijzen zijn gewijzigd t/m eind 2019!  

 Zie hier de geldende prijzen tot het einde van het jaar  

 

Escape Room Mental Red Games