Outing

Een uniek familieuitje, bedrijfsuitje of vriendenuitje organiseren? Bij Red Games in Anna Paulowna zit je goed! Onze Escape Rooms zijn zeer geschikt voor jong en oud en hebben een hoge funfactor!

Familieuitje Escape Room

Wie is de slimste van de familie? Dat ontdek je als je samen met je familieleden de Escape Room bij Red Games speelt. Je moet goed samenwerken en tijdens het spelen ontdek je de diverse talenten van je vader, moeder, tante, oom, oma of ander familielid. Ga eens iets anders met je familie doen dan naar de bioscoop of naar het pretpark. Boek nu onze Escape Room en ga de uitdaging aan!

Vriendenuitje Escape Room

Daag je vrienden uit en boek een Escape Room! Kom erachter wie de leider is en wie het meeste inzicht heeft. Lukt het jullie om als team samen te werken en de Escape Room van Red Games uit te spelen? Of blijven jullie al ruziend achter in de kamer... Ervaar het in Anna Paulowna!

Bedrijfsuitje Escape Room

Zoek je nog een leuk en origineel bedrijfsuitje voor komend jaar? Dan ben je bij Red Games Escape Rooms aan het juiste adres! Niet alleen kun je in onze drie Escape Rooms aan de teambuilding werken, je kunt ook nog andere spellen en quizen bij ons spelen. Het team van Red Games zorgt ervoor dat jij en jouw collega's een dag zullen beleven om niet meer te vergeten!

TIP VAN HET RED GAMES TEAM: Combineer de Escape Room met een bezoek aan Landgoed Hoenderdaell en sluit het uitje af met een heerlijk diner bij Restaurant Veer!