Drinks and dinner

Eten Red Games

Na het spelen van een Escape Room wil je natuurlijk napraten met de groep hoe het bij iedereen is gegaan. Bij Red Games in Anna Paulowna is dat prima mogelijk. Ons Escape Room-team biedt jullie na het spelen van de ontsnappingskamer de mogelijkheid om een drankje te nuttigen in onze gezellige ontvangstruimte. Daarnaast is het mogelijk om de reservering bij Red Games te combineren met een diner in een nabijgelegen restaurant.

Drinken

Voor of na het spelen van de Escape Room is er de mogelijkheid om (non-alcoholische) drankjes te nuttigen. Deze zijn verkrijgbaar voor € 1,50 per stuk.

Hapjes

Wil je graag enkele hapjes tijdens jullie groepsactiviteit? Geef dat dan aan tijdens de reservering bij Red Games. Met name in het geval van een grote groep is dit van toepassing. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Escape Room en Dineren

Red Games werkt samen met een aantal goede en gezellige restaurants in Anna Paulowna en omgeving. Het is bijvoorbeeld mogelijk om na het spelen van de Escape Room een snelle hap of een luxe 3-gangen diner te reserveren.

Indien je de reservering wilt combineren met een diner, neem dan (minimaal een week van te voren) contact met ons op voor de mogelijkheden!