Grote groep (>10)

Wil je een groepsuitje in Noord-Holland organiseren? Onze Escape Rooms in Anna Paulowna zijn hier uitermate geschikt voor! Red Games beschikt over drie Escape Rooms, waar je met veel mensen tegelijkertijd het spel kunt spelen. Als de groep groter is dan 12 personen, kan niet iedereen tegelijkertijd de Escape Room doen. Een gedeelte van de groep kan dan in de ontvangstruimte wachten, waar er allerlei gezellige spelletjes kunnen worden gespeeld. Wachten is bij ons dus geen straf! Zodra de eerste groep klaar is, zal de volgende groep de ontsnappingskamer ingaan.

Aanmelden meerdere groepen Escape Room

Indien je meerdere groepen wilt aanmelden, kun je op de website van Red Games de achtereenvolgende tijdstippen reserveren. Geef vervolgens in het opmerkingenveld aan dat jullie bij elkaar horen. Uiteraard kun je altijd even bellen of mailen om er zeker van te zijn dat de reservering goed is verlopen.

Activiteiten wachtende groep(en)

Wanneer je moet wachten om een Escape Room te kunnen spelen, bieden wij van Red Games meerdere mogelijkheden:

Spellen

In de ontvangstruimte van Red Games in Anna Paulowna zijn verschillende mogelijkheden tot vermaak aanwezig:

  • Bordspelen
  • Kaartspelen
  • Raadsels en puzzels
  • Een zithoek om gezellig te praten

Voorzieningen

Uiteraard is er mogelijkheid tot het bestellen van drankjes en hapjes en zijn sanitaire voorzieningen aanwezig.

Indien je ook hapjes wilt tijdens jullie bezoek aan onze Escape Room, neem dan van te voren contact met ons op.

TIP VAN HET RED GAMES TEAM: Maak je dagje uit compleet met een bezoek aan Landgoed Hoenderdaell en/of een lunch of diner bij Restaurant Veer, beiden ook in Anna Paulowna gelegen.